Zaščita in arhiviranje podatkov


Se vam je že zgodilo, da ste izgubili del ali vse podatke na svojem računalniku ali strežniku.

Področje zaščite in varovanja poslovnih podatkov postaja vse pomembnejši element poslovnega procesa v današnjem poslovanju, saj je naša odvisnost od informacijske tehnologinje vse večja. Izguba podatkov lahko resno ogrozi poslovanje ali celo obstoj vsakega podjetja.

V našem podjetju se zavedamo problemov s katerimi se srečujejo naše stranke ob izgubi podatkov, zato smo želeli ponuditi rešitev, ki bi odpravila vse težave in skrbi povezane z varovanjem podatkov in ob tem še vedno ostala stroškovno dostopna tudi najmanjšim podjetjem s katerimi sodelujemo.

Uporabljamo tehnologijo iStor Secure IT.
Z rešitvijo iStor SDV zadovoljujemo potrebe po zaščiti poslovnih podatkov tako posameznikom, malim in srednjim podjetjem, kot tudi velikim korporacijam.

Ključne prednosti:
 • takojšen prenos na varno oddaljeno lokacijo

 • zaščita za celotno podjetje na vseh lokacijah

 • centralizirano upravljanje

 • samodejno delovanje in stalen nadzor

 • podpora za široko paleto aplikacij

 • hitro delovanje

 • visoka stopnja varnosti in zanesljivosti

 • vsi podatki se hranijo v treh varnih podatkovnih centrih hkrati

 • de-duplikacija podatkov

 • hitra obnova podatkov kadarkoli in kjerkoli

 • možnost lokalne kopije z uporabo iStor SecureBackupAppliance

 • stroškovna učinkovitost
 • investicija ni potrebna, plačate samo dejansko porabo
-zaščita za neomejeno število strežnikov, delovnih postaj ali prenosnikov

Vrhunska zmogljivost in zanesljivost
iStor SDV poenostavi vsak vidik zaščite vaših podatkov od enostavne uporabe in samodejnega delovanja do hitre obnovitve podatkov in takojšnjega hranjenja na varni, oddaljeni lokaciji.

Visoka varnost
Preden so podatki preneseni, so šifrirani z uporabo najstrožjih varnostnih metod, ki so trenutno na razpolago, in ostanejo šifrirani v času, ko so v hrambi ter med vsemi prenosi.

Takojšen prenos na zunanjo lokacijo
Podatki so stisnjeni in šifrirani ter nato takoj preneseni preko IP povezave v varen, visoko zanesljiv podatkovni center. Za prenos informacij na varno lokacijo ni potrebna človekova intervencija. To zagotavlja, da so vsi vaši podatki zaščiteni in obnovljivi, bodisi na obstoječi lokaciji ali na lokaciji za ponovno vzpostavitev po katastrofi.

Napredna obdelava podatkov
iStor SDV uporablja vrsto naprednih tehnologij, ki občutno zmanjšajo potrebe po prostoru, skrajšajo čas izdelave varnostnih kopij, omogočajo hitrejšo obnovitev in večjo varnost.
De-duplikacija izloči podvojene podatke na nivoju datotek in blokov, kar pomeni, da je potrebna samo ena polna kopija podatkov, od tu naprej pa se prenašajo samo spremembe znotraj posameznih datotek.
Zelo učinkovita kompresija še dodatno zmanjša količino podatkov, kar pripomore k hitrejši izvedbi in manjši obremenitvi povezav.

Stroškovno učinkovita zaščita podatkov
Od strojne in programske opreme do medijev in delovne sile, stroški za varnostno kopiranje podatkov in arhiviranje hitro naraščajo. iStor SDV je povsem neodvisen ter deluje z vašo obstoječo infrastrukturo, kar pomeni, da ni potreben nakup nove strojne ali programske opreme, plačate le toliko kolikor potrebujete ter se tako izognete kapitalskim investicijam.

O podjetju iStor Secure IT AG
iStor Secure IT AG, s sedežem v Švici, je eden vodilnih ponudnikov storitev varnega shranjevanja podatkov, z dolgoletno tradicijo pa tudi eden najbolj izkušenih (prvi on-line backup je bil izveden že leta 1999). Z inovativno tehnologijo in močnim poudarkom na poslovni integriteti je iStor prva izbira številnim uporabnikom po svetu (prisotni v 15 državah in treh kontinentih), ki jim vsak dan zaupajo varovanje svojih kritičnih poslovnih in osebnih podatkov. Lasten razvojni center jim omogoča, da so vedno korak pred konkurenco, saj lahko svoje rešitve prilagajajo potrebam in zahtevam posameznih strank.

Aktualne novice

 

22.07.2020
Predčasno plačilo prispevkov za socialno varnost z zapadlostjo 31. 3. 2022.
Samozaposlenim osebam in kmetom, ki so opravljali ...
13.07.2020
Razlog za pozitivna stanja na eKartici
#eDavki

Pri preverjanju stanja na eKartici na ...
30.03.2020
Uveljavljen prvi sklop interventnih zakonov v povezavi s COVID-19
V Uradnem listu RS so bili objavljeni:
 • Zakon o ...
08.01.2020
e-bolniški list
Pomembna novost za delodajalce - do e-bolniškega ...
22.11.2019
Bolniški list od 01.01.2020
Novost - uvedba elektronskega bolniškega lista ...
web design: IMAGE DESIGN d.o.o.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
ZAVRNI